Lakás (téglaépítésű) Eladó Debrecen - Belváros

110 m2Alapterület 5 Szoba
74 900 000 FtÁr
343705Azonosító
További adatok

330 m2 Telek

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Emelet Földszint

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1984 Építés éve

Debrecen belvárosában ritka adottságokkal rendelkező 110 m2-es (+ 85 m2 pince) házrész eladó!

Az ingatlan egy széles utcafronttal rendelkező zsákutcában található, így átmenő forgalomtól mentesen, nyugodt környezetben élvezhetőek a belvárosi elhelyezkedés előnyei.

Belső két szinttel rendelkezik, ahol a földszinten egy nappali-étkező rész mellett konyha, WC, előszoba és egy kamra kapott helyet. A felső szinten pedig egy nappali tér köti össze a 3 szobát, WC-t és fürdőt. A fürdőszoba zuhanykabinnal és fürdőkáddal egyaránt rendelkezik, továbbá az emeleten egy klímaberendezés szolgál a megfelelő nyári hőmérséklet szabályozására.

A lakás 2014-ben teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át, mely kiterjedt a burkolatokra, fűtésrendszerre és elektromos belső hálózatra egyaránt, az utcafronti homlokzat 2000-ben kapta meg a mai képét.

Az ingatlan zárt belső udvarral rendelkezik, ahol egy felújításra szoruló garázs mellett akár további 3 autó beállása megoldható. Az utcafronton pedig akár 2 autó díjmentes parkolási lehetősége biztosított.

Az ingatlan helyiségei:

Alsó szint:

- előszoba
- konyha
- kamra
- nappali/étkező
- WC

Felső szint:

- nappali tér
- 3 szoba
- fürdő
- WC


Ritka adottságként egy, 85 nm-es boltíves pince is tartozik az ingatlanhoz, mely statikussal ellenőriztetve lett és a mostani belmagassága, mélyítéssel további 40 cm-el 2,4 m-re növelhető.
Fontos megemlíteni, hogy az összesen 3 lakóegység közül további egy, eladó, mely 70 m2-es hasznos alapterülettel rendelkezik. Vételára 35 M forint.

Építési vállalkozók figyelmébe is ajánlom, mivel az ingatlan helyére akár 3 szintes társasház építhető, így kiváló befektetés lehet!

Kérdés esetén és megtekintéssel kapcsolatban keressen a +36703629327 - es telefonszámon!
Szabó Rudolf

Szabó Rudolf

Hívjon bizalommal

+36 20 287 mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - PROMOVE Ingatlaniroda
+36 20 287 2443

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok